Over ons

0523 760 067

HomeOver ons

Albert

Albert Nieborg, woorden die mij bij mij passen zijn vriendelijk, rustig en eerlijk. Ik hou erg van plezier maar ook van een goed gesprek. In mijn werk ben ik oplossingsgericht en soms chaotisch. Klanten zijn voor mij niet alleen maar klanten, maar mensen die mij ook inspireren.

Ik woon samen met mijn partner. Voor hobby’s gun ik mij niet zoveel tijd, maar hou van zingen, muziek en vind mijn kleinkinderen heel erg gezellig. Ook ik kan erg genieten van een wandeling en een goed boek. 

Ooit begonnen op een accountantskantoor en al meer dan 10 jaar heb ik Adviesbureau all-in. Samen met mijn medewerkers zorgen wij voor onze klanten en helpen de klanten bij het ondernemen. 


Ondernemersadviseur & (loon) administraties

Cora

Cora van Middendorp, getrouwd en moeder van 2 kinderen.

Humor en ad-rem zijn woorden die bij mij passen, deze eigenschap gebruik ik dan ook optimaal bij mijn hobby bij het  amateurtoneel . Mensen omschrijven mij vaak als spontaan en behulpzaam.

Al deze eigenschappen te samen kan ik goed gebruiken in mijn werkzaamheden bij Albert, waar ik naast ondernemersadviseur ook de coördinatie verzorg van administraties en de loonadministraties.

Het is erg fijn dat ik bij Adviesbureau all-in de kans heb gekregen om mij om te scholen en heb het er dan ook erg naar mijn zijn.

Samen met mijn collega’s ben ik altijd op zoek naar de beste oplossing om u als klant verder te helpen. Waar u zich prettig en gemakkelijk bij voelt.


Jenny

Ik heet Jenny Ranter en ik ben in Hardenberg geboren. Mijn gezin bestaat uit 2 zonen.

Als ik niet aan het werk ben ga ik graag een eind lopen, even lekker uitwaaien, het liefst in de natuur. Ik sport, lees graag thrillers, vind het leuk om te koken en geniet erg van een gezellige avond met familie of vrienden. 

Na mijn baan bij de Rabobank gevolgd door jaren fulltime moeder gecombineerd met vrijwilligers werk, hoorde ik een jaar geleden dat Albert op zoek was naar iemand voor z’n team. Na een gesprek met Albert en Cora kreeg ik de kans om bij adviesbureau all-in aan de slag te gaan. Daar heb ik veel geleerd en het heel erg naar mijn zin. 

Ik doe inmiddels de administratie voor 22 klanten en vind het fijn om alles te ordenen en netjes in te boeken. Het geeft mij een goed gevoel als alles weer klopt aan het eind van de rit. 

Binnen het all-in team heerst een erg prettige werksfeer, positieve mensen met humor en altijd persoonlijke belangstelling. Dat is iets wat ik heel erg fijn vind.


Assistent ondernemersadviseur, (loon) administraties & jaarrapporten

Alina

Mijn naam is Alina, ik woon samen met mijn partner en onze twee kinderen en onze hond in het mooie Dalen. Ik geniet volop van onze kinderen en van het mooie plekje waar we wonen, maar ook van een avondje met vrienden of een avondje Netflix kan ik erg genieten.

Ondertussen ben ik alweer een half jaar werkzaam bij all-in, vanuit een re-integratie traject, heb ik de kans gekregen om me hier verder te ontwikkelen.

Cijfertjes, daar houd ik van. Het uitzoekwerk en dan uiteindelijk de oplossing vinden, vind ik erg leuk. 


Inge

Inge Huising, woorden die mij omschrijven zijn vriendelijk, rustig en betrouwbaar. Ik hou erg van een geintje maar ook van een goed gesprek. In mijn werk ben ik gestructureerd en nauwkeurig. Administratie is voor mij niet alleen een vak maar ook echt mijn passie! 

Ik ben getrouwd en moeder van 2 kinderen. Mijn hobby is dansen en eigenlijk alles met muziek. Ook kan ik erg genieten van een wandeling en een goed boek. 

Sinds 2010 ben ik betrokken bij Adviesbureau all-in. In het laatste jaar van mijn studie MBO bedrijfsadministrateur ben ik gestart met het inboeken van diverse administraties. Begin 2016 ben ik weer begonnen, maar dan met het opstellen van jaarrapporten. Daarnaast ben ik bezig met het voorbereiden van inkomstenbelasting aangiftes.

Bij Adviesbureau all-in krijg ik de mogelijkheid om mij door te ontwikkelen zowel in mijn werk als op persoonlijk vlak.


Assistent ondernemersadviseur jaarrapporten & administraties

Janine

Ik ben Janine Kelder, samen met man en onze 2 kinderen wonen wij  in het mooie Radewijk. 

Onder het motto durf te vragen, werd ik gevraagd of ik zin had in een eenmalige klus voor Albert. Deze kans pakte ik met beide handen aan. Van het een kwam het ander en inmiddels ben ik alweer ruim een jaar werkzaam bij Adviesbureau all-in. Binnen het team van all-in ben ik verantwoordelijk voor het bijhouden van de administraties en het maken van jaarrapporten. 

Daarnaast ben ik paardrij-instructrice, ontstaan uit mijn hobby paardrijden, en zorgt dit voor de nodige afwisseling. Het samenspel tussen ruiter, paard en instructrice is hierin heel belangrijk ,want zonder samenwerking is het onmogelijk om goed te presteren. Kernwoorden hierin zijn respect, interactie, goed luisteren en wederzijds vertrouwen en hieruit blijkt dat de paardensport en het werk bij all-in ook veel overeenkomsten heeft.